Oldalainkon cookie-kat használunk,hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Erről valamint a személyes adataid kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogaidról a következő linken találsz tájékoztatást :  további információk

Rendben

Rólunk-termékeink

A gumicsizma áruház egy online gumicsizmabolt azért, hogy jól nézzél ki az esős napokon, amikor kutyáddal sétálsz a parkban, vásárolni mész a városba, vagy indulsz a Balaton partjára egy fesztiválra.

Válassz bátran, ha munkára alkalmas csizmát keresel, esetleg egy nagy kiránduláshoz, sporthoz, vadászathoz keresel megfelelő lábbelit.
Biztosak vagyunk abban, hogy minden esetben megtalálod ízlésedhez és személyiségedhez a legmegfelelőbbet.
Csizmáink természetes gumiból készülnek ami rendkívüli kényelmet, megbízhatóságot és komfortot biztosít viselője számára. 
 


Termékeink, a forgalmazott márkák:

Gummistiefel, Gumboots, Rubber boots, Wellingtons boots, Welly mind ugyanazt jelenti, gumiból készített kényelmes lábbeli amely szárazon tartja lábadat az esős vagy zord időjárás esetén.

 

Evercreatures csizmák  


Evercreatures csizmák

A gumicsizma az évek során divattárgya vált, ezért egyáltalán nem mindegy formája, színe és természetesen kialakítása. 
Nagyon sokféle csizmát választhatsz az Evercreaturestől, tradicionális csizmát, különleges csizmát, színes vidám csizmát, fesztiválra városba……csizmát szórakozásra vagy kirándulásra. Az Evercreatures csizmák természetes gumiból kézzel készülnek vidám színekben.
Az Evercreatures márka fokozatosan kivezetésre kerül a választékunkból, mivel a cég megszünteti Európai értékesítését.


   Joules női esőkabátok és gumicsizmák

 

Joules csizmák, esőkabátok és ruházat
HELLO. SZÍN. HELLO ESŐ, HELLO NAPSÜTÉS,HELLO KALAND


Joules az egyik legnépszerűbb brit divat-és életmód-márka, amely ruházatot, lábbelit, kiegészítőket és otthoni termékeket tervez, gyárt és értékesít Nagy-Britanniában, Európában és az Egyesült Államokban.

Nagy-Britannia-ban  született, Tom Joule több mint 25 évvel ezelőtt kezdett el ruhákat árusítani, nagyon gyorsan felismerte, hogy a vásárlók a megszokott szürke ruhák helyett a világos vidám színeket és az egységes kinézetű termékeket keresik.
Márka értékeit a kézműves termékekre jellemző gondos készítés, az élénk színek és a kézzel festett eredeti nyomatokkal díszített magas minőségű anyagok felhasználása jellemzi.
A Joules nagyon büszke arra hogy 2015-ben elnyerték az "Év Divat Kiskereskedelmi Üzlete" címet Nagy-Britanniában.
A Gumicsizma Áruházban a Joules termékei közül csizmákat, esőkabátokat táskákat és női férfi ruházatot találsz. 

 

Aigle gumicsizmák 

Aigle csizmák és bakancsok

Aigle céget 1853-ban alapította egy amerikai üzletember Franciaországban,
Az alapító 1850-ben kapott engedélyt Charles Goodyear szabadalmaztatott vulkanizálási eljárására. amelyet esőkabátok és gumicsizmák gyártásában kezdett alkalmazni.
Jelenleg az Aigle egy 30 hektáros területen Franciaországban készíti a csizmáit.
Az Aigle termékek a minőséget, kényelmet és tartósságot képviselik. Választékunkban a gumicsizmák mellet az AIGLE bakancsai is megtalálhatók

.
Le Chameau csizma

Le Chameau csizmák

A Le Chameau által készített csizmák természetes gumiból készülnek.
Ezeket a gumicsizmákat hagyományos módszerekkel, kézzel készítik 1927 óta.
A Le Chameau név szinonimájává vált a kiváló minőségnek, a tökéletes anyagoknak, a pontos tervezésnek és a minden részletre kiterjedő gondos gyártásnak.
A részletekre való odafigyelés és a folyamatos fejlesztés kiérdemelte Le Chameau hírnevét.
Minden Le Chameau csizma a kézműves mesterek remeke.

 
       
   

VIKING csizmák Norvégiából

A Viking 1930-as évek óta gyárt gumicsizmát.
A  design lehet egyszerű, de a minőségi gumicsizmák elkészítése bonyolult folyamat.
A természetes gumit először összegyűjtik és feldolgozzák. Ezután különféle adalékokat kevernek a gumihoz, hogy megkapják a Viking egyedülálló gumikeverékét. A csizmákat akár 40 darabból kézzel állítják össze.

Természetes anyag:
A természetes kaucsuk egy gumifa nedvéből származik,  a fa kérgébe történő bemetszésekből összegyűjtik a folyadékot.  
Folyékony formában a természetes gumi latexként is ismert, amelyet azután gumivá finomítanak a további feldolgozás céljából.

Minőség
A Viking gumicsizmák mindig PVC-mentesek. A PVC-vel kevert gumicsizmák gyakran merevek és rugalmatlanok, kevés tartást biztosítanak. Hidegben berepedeznek. A természetes gumi rugalmas, így természetesen illeszkedik és jobb tartást tesz lehetővé egész napos viselése során.
A Viking gumicsizmák 100%-ban vízállóak és kiszállítás előtt gyári minőség-ellenőrzésen esnek át.
A Viking gumicsizmák mindegyike kézzel készül 40 különböző részből, 50 gyártási lépésben.
A természetes gumi stabilitásáról és tapadásáról ismert minden terepen és évszakban. A  Viking talpak jól barázdáltak és megtervezettek.
Ezek a csizmák vegánbarátok!  A vegánként megjelölt Viking csizmák, cipők nem tartalmaznak  semmilyen állati eredetű terméket vagy mellékterméket.


Argyll mezőgazdasági gumicsizma    Argyll gumicsizma mezőgazdaság

HUNTER csizmák

A világ egyik legnépszerűbb gumicsizma márkája a Hunter, amelyet több mint 150 éve a nyers és barátságtalan skót és angol vidéki időjáráshoz terveztek.
Aki már viselte az tudja mit jelent a minőség a komfort, és a kényelem és az, hogy miért maradt meg és vált a legnépszerűbbé, miért érdemelte ki a luxus kategóriát a gumicsizma márkák világában.
A Hunter gumicsizma 28 különálló darabból készül, minden egyes részt, kézzel egyedileg szabnak és állítanak össze.
A Hunter csizmák közül mi a férfi csizmákra fókuszálunk ezért elsősorban a mezőgazdaságban használatos erős felépítésű, de rugalmas és kényelmes termékeket találsz választékunkban. 

          Tretorn Svédország

TRETORN esőkabátok, gumicsizmák Svédországból

 

GARSPORT vadász és túrabakancsok és cipők Olaszországból

 


Amennyiben kérdésed, észrevételed van küldj egy üzenetet és tudásunk legjava szerint válaszolunk rá.