Oldalainkon cookie-kat használunk,hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Erről valamint a személyes adataid kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogaidról a következő linken találsz tájékoztatást :  további információk

Rendben
Menü

Rólunk-termékeink

A gumicsizma áruház egy online gumicsizmabolt azért, hogy jól nézzél ki az esős napokon, amikor kutyáddal sétálsz a parkban, vásárolni mész a városba, vagy indulsz a Balaton partjára egy fesztiválra.

Válassz bátran, ha munkára alkalmas csizmát keresel, esetleg egy nagy kiránduláshoz, sporthoz, vadászathoz keresel megfelelő lábbelit.
Biztosak vagyunk abban, hogy minden esetben megtalálod ízlésedhez és személyiségedhez a legmegfelelőbbet.
Csizmáink jelentős része gumiból készül ami rendkívüli kényelmet, megbízhatóságot és komfortot biztosít viselője számára. 
A gumicsizma áruházat megtálalod a Facebook-on és a Twitter-en. Csatlakozz hozzánk!


Termékeink,a forgalmazott márkák:

Gummistiefel, Gumboots, Rubber boots, Wellingtons boots, Welly mind ugyanazt jelenti, gumiból készített kényelmes lábbeli amely szárazon tartja lábadat az esős vagy zord időjárás esetén.

 

Evercreatures csizmák  

Evercreatures csizmák

 
A gumicsizma az évek során divattárgya vált, ezért egyáltalán nem mindegy formája, színe és természetesen kialakítása. 
Nagyon sokféle csizmát választhatsz az Evercreaturestől, tradicionális csizmát, különleges csizmát, színes vidám csizmát, fesztiválra városba……csizmát szórakozásra vagy kirándulásra. Az Evercreatures teljes választéka elérhető nálunk amelynek hivatalos forgalmazói vagyunk.
Az Evercreatures csizmák természetes gumiból kézzel készülnek vidám színekben.

 

   Joules női esőkabátok és gumicsizmák

Joules csizmák és esőkabátok
HELLO. SZÍN. HELLO ESŐ, HELLO NAPSÜTÉS,HELLO KALAND

Joules az egyik legnépszerűbb brit divat-és életmód-márka, amely ruházatot, lábbelit, kiegészítőket és otthoni termékeket tervez, gyárt és értékesít Nagy-Britanniában, Európában és az Egyesült Államokban.

Nagy-Britannia-ban  született, Tom Joule több mint 25 évvel ezelőtt kezdett el ruhákat árusítani, nagyon gyorsan felismerte, hogy a vásárlók a megszokott szürke ruhák helyett a világos vidám színeket és az egységes kinézetű termékeket keresik.
Márka értékeit a kézműves termékekre jellemző gondos készítés, az élénk színek és a kézzel festett eredeti nyomatokkal díszített magas minőségű anyagok felhasználása jellemzi.
Ma már 99 üzletük van csak az Egyesült Királyságban és az Ír Köztársaságban.
A Joules nagyon büszke arra hogy 2015-ben elnyerték az "Év Divat Kiskereskedelmi Üzlete" címet Nagy-Britanniában.
A Gumicsizma Áruházban a Joules termékei közül csizmákat, esőkabátokat és esernyőket találsz.


RockFish fényes gumicsizmák 

RockFish csizmák

Rockfish gumicsizma 2008-ban született egy  gyönyörű tengerparti angol vidéken, Cornwallban.
A RockFish csizmák választást nyújtanak  azoknak akik kicsit mást keresnek mint számos hasonló, de drágább márka - minőségi kompromisszumok nélkül.
A  vidéki élet, a főváros dinamikája, a legendás pop kultúra és a brit divat talált egymásra a londoni tervezők munkájában
 

Le Chameau csizmák

 
A Le Chameau által készített csizmák természetes gumiból készülnek.
Ezeket a gumicsizmákat hagyományos módszerekkel, kézzel készítik Franciaországban 1927 óta.
A Le Chameau név szinonimájává vált a kiváló minőségnek, a tökéletes anyagoknak, a pontos tervezésnek és a minden részletre kiterjedő gondos gyártásnak.
A részletekre való odafigyelés és a folyamatos fejlesztés kiérdemelte Le Chameau hírnevét.
Minden Le Chameau csizma a kézműves mesterek remeke.
 
 
     Hoggs of Fife csizmák
   
Hoggs csizmák:
 
A Hoggs of Fife 125 éves múltra visszatekintő vállalkozás Skóciában, amely sok éves tapasztalattal rendelkezik a vidéki és vadász ruhák tervezése és a gyártása területén.A Hoggs of Fife Sport Field gumicsizmák a legmagasabb igényeknek is megfelelnek elérhető árakon.
A Hoggs Sport Field csizmák kényelmesek tartósak ezért bátran ajánljuk gazdálkodók, kertészek, vadászok, természetjárok részére.

 

Argyll mezőgazdasági gumicsizma    Argyll gumicsizma mezőgazdaság

Hunter csizmák

 

A világ egyik legnépszerűbb gumicsizma márkája a Hunter, amelyet több mint 150 éve a nyers és barátságtalan skót és angol vidéki időjáráshoz terveztek.
Aki már viselte az tudja mit jelent a minőség a komfort, és a kényelem és az, hogy miért maradt meg és vált a legnépszerűbbé, miért érdemelte ki a luxus kategóriát a gumicsizma márkák világában.
A Hunter gumicsizma 28 különálló darabból készül, minden egyes részt, kézzel egyedileg szabnak és állítanak össze.
A Hunter csizmák közül mi a férfi csizmákra fókuszálunk ezért elsősorban a mezőgazdaságban használatos erős felépítésű, de rugalmas és kényelmes termékeket találsz választékunkban.

 


Amennyiben kérdésed, észrevételed van küldj egy üzenetet és tudásunk legjava szerint válaszolunk rá, ne feledd megtalálsz bennünket a Facebook-on is.